UŞAK / BANAZ - Şehit Edip Aybey Ahat Ortaokulu

Ara

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU ETKİNLİKLERLE ÇOŞKUYLA GEÇTİ.ÖĞRETMENLERİMİZ BİR GÜN DEĞİL HER GÜN DEĞERLİDİR.EMEĞİ GEÇEN ÖĞRENCİLERİMİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDER ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLARIZ.

Ara

Okulumuz Beden Eğitimi öğretmeni Metin UZUNOĞLU önderliğinde Dart Turnuvasına katılan kız öğrencilerimiz  Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okullar arası Dart Yıldız Kızlar İl Üçüncüsü olmuştur.

Öğretmenimiz Metin UZUNOĞLU ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

OKULUMUZ FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENİ SEVİM ASAN ÖNCÜLÜĞÜNDE 5-A SINIFI ÇEŞİTLİ MALZEMELERLE DİNOMOMETRE YAPIP ÖLÇÜM YAPMIŞTIR.ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

OKULUMUZ ÖĞRETMENİ METİN UZUNOĞLU ÖNCÜLÜĞÜNDE 5-A SINIFIMIZ 10 KASIM ATAÜRK'Ü ANMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ATATÜRK'ÜN PARMAK İZİ BOYAMA ETKİNLİĞİ YAPMIŞTIR.ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

OKULUMUZ FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENİ SEVİM ASAN ÖNCÜLÜĞÜNDE 7. SINIF ÖĞRENCİLERİ HÜCRE MODELİNİ PASTADAN YAPARAK KALICI ÖĞRENMEYİ AMAÇLAYAN BİR ETKİNLİĞİ DAHA YAPARAK YAŞAYARAK ÖĞRENMİŞTİR. ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENİMİZ SEVİM ASAN 6-A SINIFI İLE KALP İNCELEMESİ YAPARAK DENEYLERLE DERS İŞLEMEYE DEVAM EDİYOR.

Ara

6-A SINIFI GÜNEŞ GİBİ PARLIYOR.FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENİMİZ SEVİM ASAN ÖNDERLİĞİNDE 6-A SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ GÜNEŞ SİSTEMİ ETKİNLİĞİNİ YAPTILAR.ÖĞRETMENİMİZE REHBERLİĞİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

OKULUMUZDA TÜM VELİLERİMİZE YÖNELİK YAPILAN AİLE OKULU EĞİTİMİ TAMAMLANMIŞTIR.KATILIM SAĞLAYAN TÜM VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜNÜN 84. YILINDA ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü SONSUZ SAYGI VE MİNNET,HİÇ DİNMEYECEK BİR ÖZLEM VE HİÇ BİTMEYECEK BİR SEVGİYLE ANIYORUZ.

Ara

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZIN 99. YILI KUTLU OLSUN.ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLAMIŞ OLDUKLARI ETKİNLİKLERİ ÇOŞKUYLA  KUTLADIK.

Ara

OKULUMUZ FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENİ SEVİM ASAN ÖNDERLİĞİNDE 7-A SINIFI ÖĞRENCİLERİ HÜCRE VE HÜCRENİN KISIMLARI KONUSUNU MODELLEDİKLERİ PASTALARIYLA PEKİŞTİRDİLER.ÖĞRETMENİMİZE  BU ETKİNLİKTE EMEĞİNDEN DOLAYI TEŞEKÜR EDERİZ.

Ara

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINI ÖZLEMLE,NEŞEYLE AÇMANIN HEYECANIYLA İLKÖĞRETİM HAFTAMIZI KUTLADIK.YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILIMIZ HAYIRLI OLSUN.

May

Uşak Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü  tarafından 2022 Yıllık Eğitim Planı kapsamında çocuklara yönelik "Dijital Bağımlılıkla Mücadele ve Dijital Mahremiyet Eğitimi" ve velilere yönelik olan "Davranış Problemleri ve Çözüm Yolları" eğitimi ilkokul ve ortaokul  seviyesine ayrı ayrı verilmiştir.

Uşak A.S.H. İl Müdürlüğü personeline verdikleri eğitimden dolayı teşekkür edriz.

Nis

TBMM'nin açılışının 102. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri her sınıf/şubenin  hazırlamış olduğu dans gösterileri,şiirler,koro çalışmaları,yarışmalarla eğlenerek gülerek renkli görüntülere sahne oldu.

Yıl boyunca katıldığımız yarışmalardan elde edilen kupa ve madalyalar için kupa töreni yapıldı.

Nis

İlçe Devlet Demir Yolları Şefliği Makamı Necati TÜMER'in makamına  okulumuz 8/A sınıfı öğrencisi Berivan DURGUT oturdu.

Öğrencimiz görevini devir almasının ardından bağlı birimlerin ve müdürlüklerin  hangi çalışmaları sürdürdükleri ve çalışmaların hangi aşamada olduğu konularında bilgi aldı.

Misafirperverlikleri  ve hediyeleri için Necati TÜMER Şefimize teşekkür ederiz.