UŞAK / BANAZ - Şehit Edip Aybey Ahat Ortaokulu

Şehit Edip Aybey Ahat Ortaokulu

Ahat Köyü / Banaz / UŞAK
Vizyon
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk Milletinin ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven; hür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, insan haklarına sahip, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılmış, ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunacak bireyler yetiştirmektir. Mesleki ve Teknik Eğitim kurumu olarak; öğrencileri toplumun istek ve ihtiyaçları doğrultusunda, sağlıklı, bilinçli, sorumluluk duygusuna sahip, ekonomik hayat için gerekli bilgi ve becerileri kazanmış, ilgi ve yetenekleri ölçüsünde iş alanlarına ara insan gücü olarak hazırlamak ve çağdaş birer insan olarak yetişmelerini sağlamaktır.
5 Öğrencimiz bursludur.
Derse başlama saati: 08:40 Ders bitiş saati: 15:15
Okulumuza ulaşım taksilerle veya özel araçlarla sağlanmaktadır.
servis yoktur.
köy